Lisca

Ponujamo vam spodnje perilo, spalni program in kopalke blagovne znamke Lisca.

Perilo

Koliko perila potrebuje ženska, je odvisno od njenih navad, potreb, želja in finančnih možnosti. Kljub temu da obstajajo med ženskami razlike, se ocenjuje, da naj bi imela vsaka vsaj pet osnovnih nedrčkov in deset osnovnih hlačk za vsakdanjo rabo, ob tem pa naj bi imela še nekaj korzeletov/bodijev ali majčk. Vse več žensk pa ima tudi kakšen modni komplet perila za posebne priložnosti.

Oblačila in spalni program

Modeli iz spalnega programa so pretežno izdelani iz 100% bombaža ali iz mešanic naravnih vlaken (bombaž, viskoza, modal). 
Pri majicah je večinoma zastopana elastična viskoza naravnega porekla, pri bluzah pa lepo padajoča viskoza ter mešanica bombaža in drugih vlaken. 

Kopalke

Pred nakupom kopalk je vredno razmisliti o njihovi barvi. Dobro se je zavedati, da so močne barve na soncu, pa tudi v bazenih, precej manj opazne, kot se zdi v trgovini. Pri nakupu kopalk je izbor barv lahko bolj drzen, čeprav je v precejšnji meri potrebno upoštevati temperament in polt, ki pa bo na soncu še potemnela.

Pri temni polti izbira barve ni večja težava, pri bledi polti pa je priporočljivo izbirati med intenzivnejšimi barvami in ne med bledimi pasteli.  

 

Vse o njihovih izdelkih na: www.lisca.si

 


Prodajna mesta

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice