PETITE JOLIE

MODIANA V SODELOVANJU S PETITE JOLIE:

Ekskluzivno v Sloveniji se blagovna znamka prodaja v ljubljanski blagovnici Maxi, Modni hiši Maribor, Modiani Celje, Modiani Šiška, Modiani Vič, Modiani Portorož, Modiani Koper, Modiani Bršljin Novo mesto in Modiani Rogaška slatina.

 

Blagovna znamka je mladostna in namenjena vsem ženskam, ki se počutijo svobodne v izražanju, so hudomušne, imajo rade udobje in še bi naštevali …

 

Tokratna predstavitev bo potekala v Maxiju, kjer se nam bosta pridružila tudi:

  • Zastopnica za Slovenijo ga. Andréa de Moura Leite Koči,
  • Direktor za izvoz iz Brazilije g. Hildo Maus.

 

 

PREDSTAVITEV ZNAMKE:

Petite Jolie je brazilska modna znamka, ki predstavlja življenjski slog mladih žensk v svetu, v katerem urbano in naravno, globalno in lokalno, organsko in tehnološko, živijo skupaj.

Znamka je prepoznavna po svoji mednarodni kvaliteti in domiselnem dizajnu.

 

Kolekcija Petite Jolie ponuja številne modele sandalov, japonk, balerink, špornih copat, škornjev, torb in ostalih modnih dodatkov, ki bodo navdušili prave ljubiteljice modnih trendov. Obuvala vas bodo presenetila s čarobnim vonjem tutti frutti gumijastih bonbonov.

 

Petite Jolie je bil l. 2009 na tržišču predstavljen kot eden izmed najuspešnejših projektov brazilskega multinacionalnega podjetja Anige, ki je ekskluzivni proizvajalec znanih svetovnih modnih znamk Nike, Miezko in Clarks za Brazilijo in celotno Južno Ameriko. Nenehno rastočo znamko trenutno lahko najdemo na več kot 7000 prodajnih mestih po svetu.

 

Misija Petite Jolie je vnašanje čim večjih inspiracij, barv in zabave v svet kupcev.
Pravzaprav, kot pravijo »Mi nimamo kupcev, mi imamo oboževalke, mi imamo prijateljice!«.


Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice