Lee Cooper

Od leta 1908 je Lee Cooper v svetu mode blagovna znamka, ki se osredotoča na jeans. Britansko podjetje, na vzhodnem delu Londona, je zasnoval Morris Cooper, pionir v svetu casual oblačil.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, avtentični jeans zadnjih 100 let. Zanimivo je, da je Lee Cooper leta 1952 na tržišče ponudil prve ženske jeans hlače. V 60-ih letih pa so pravo revolucijo naredili s ponudbo barvnega jeansa. Več let kasneje, torej leta 2008 pa je Lee Cooper pripravil kolekcijo za angleške športnike na olimpijskih igrah v Pekingu.

Kolekcija pomlad poletje 2019

Jeans je univerzalni jezik in rdeči znak # je že povsod.

#LondonIsInOurJeans je tudi to sezono znatno širši v izboru. Na izbiro imate že klasične Lee Cooper jeans hlače v različnih nijansah in krojih (od ravnih do ozkih I boyfriend) pa do tankih jeans oblekic z diskretnim vezenjem za dodatni šik.

 

Vendar je izbira v Lee Copper kolekciji pomlad poletje 2019 dobila še širši izbor odličnih kosov iz jeansa:  krila z zakovicami in izvezenimi detajli, ki se nosijo v casual kombinacijah -z majico znamke Lee Cooper/z logotipom znamke, srajco ali dolčevito. Kombinezon iz jeansa vam prinaša še večji stilski izziv.

Prehod iz pomladi v poletje se loči v teksturah, od debelih do tankih in od univerzalnih materialov do cvetnih odtisov, ki jih boste našle na lahkih oblekicah, bluzah ali na kopalkah.

 

#Everywhere pomeni “povsod”_z vami v katerem koli trenutku dneva_z Lee Cooper spodnjim perilom (nedrčki, boksericami,hlačkami) in kopalkami, ki so dobile nov izgled te sezone.

 

 

Več na: www.leecooper.com

 

 


Prodajna mesta

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice