Lee Cooper

Od leta 1908 je Lee Cooper v svetu mode urbana modna znamka, s fokusom na jeans. Britansko podjetje je zasnoval Morris Cooper, pionir v svetu casual oblačil. Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, avtentični jeans zadnjih 100 let. Leta 2008 je Lee Cooper pripravil kolekcijo za anglešle športnike na olimpijskih igrah v Pekingu.

Kolekcija jesen-zima 2018

Namenjena je močnim, strastnim ljudem, ki imajo radi življenje in vse kar to prinaša s seboj. Namenjena je tistim, ki uživajo v tem, da dan preživijo s prijatelji in to počne na način, kot da je to najpomembnejša stvar na svetu. Lee Cooper kolekcijo so navdihnili tisti, ki puščajo pomembno sled v življenju, ki ga živijo ter imajo radi sproščen stil oblačil, lahkotne silhuete, pisane in razigrane potiske klasičnega eklektičnega Londonskog stila.  

Moški eklektični detajli, ki jih lahko vidimo na ulicah Londona so vidni na kolekciji. Paleta barv se nanaša na pomembne trenutke v zgodovini branda – bela, močna rdeča in globoka modra – te najdemo v niansah jeansa. Ključni artikli kolekcije so lahke jakne, srjace z dolgimi rokavi, pleteni puloverji ter jeans v izvornem modremu tonu. Volnene jope, ekološke usnjene jakne, chino hlače, enostavne majice in srajice nevtralnega dizajna pa naredijo Lee Cooper kolekcijo pravi izbor za tiste, ki želijo udobje- zjutraj, čez dan v pisarni in zvečer na zabavi s prijatelji. Osnovni miks elementov, ki lahko definirajo in ustvarijo kompletno moško garderobo.

 

 


Prodajna mesta

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice