Lee Cooper

Od leta 1908 je Lee Cooper v svetu mode urbana modna znamka, s fokusom na jeans. Britansko podjetje je zasnoval Morris Cooper, pionir v svetu casual oblačil. Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, avtentični jeans zadnjih 100 let. Leta 2008 je Lee Cooper pripravil kolekcijo za anglešle športnike na olimpijskih igrah v Pekingu.

Kolekcija pomlad poletje 2019

Namenjena je močnim, strastnim ljudem, ki imajo radi življenje in vse kar to prinaša s seboj. Namenjena je tistim, ki uživajo v tem, da dan preživijo s prijatelji in to počne na način, kot da je to najpomembnejša stvar na svetu. Lee Cooper kolekcijo so navdihnili tisti, ki puščajo pomembno sled v življenju, ki ga živijo ter imajo radi sproščen stil oblačil, lahkotne silhuete, pisane in razigrane potiske klasičnega eklektičnega Londonskog stila.  

V moški omari je zaželjen minimalizem! Vse dokler bo želja po manj oblačilih je le te potrebno pazljivo izbrati. Lee Cooper prinaša: izvrsten par ali več kosov jeansa (eden straight in eden bootcut) majice z logotipom za izraznost, srajce, ki dopolnijo silhueto in izpopolnijo outfit.

 

Za dopustniške dni pa dodajte polo majice in modne majice(s črtami ali diskretnim printom), vse pa kombinirajte z vašim priljubljenim kosom jeansa.

 

     

 

 


Prodajna mesta

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice