KVL

Kenvelo je mlada mednarodna blagovna znamka, ki ponuja kolekcije in oblačila ter modne dodatke zanjo in zanj. Odlična kakovost in dostopne cene KVL oblačil, vas bodo prepričale v to, da so to oblačila v katerih boste ustvarjali lepe spomine.

Kolekcija Pomlad Poletje 2019 KVL by KENVELO  je sestavljena iz lahkih kosov, ki ženski omogočajo, da se počuti stilsko urejena in udobno, kot na dopustu. Prehod iz debelih oblačil v tanjša je lažji z izbrano jakno, jopico, tankim puloverjem...vse v pričakovanju prihoda poletja.

 

Tanek jeans in srajca imajo prav tako svoj namen, kot oblačilo za koncerte. Dnevi so vse daljši in oblačila morajo biti primerna tako za pisarno ali šolo, kot za večernje izhode.

Izbirate lahko med progastimi bluzami, jopicami v francoskem šiku, ki v kombinaciji z izvrstnim jensom ustvarijo pravi pariški stil.

Tudi krila imajo svoje mesto v izboru in prihajajo v različnih stilih: od športnih, v kompletu z bluzo ter ležernih za tiste, ki razmišljajo o tem, da izberejo športne copate namesto čevljev z visoko peto.

 

Tematiko dopusta prikazujejo dominantne morske barve: veliko bele, modre v različnih odtenkih in rdeči poudarki. Glavni kosi garderobe poletne garderobe so lahki: srajce, jeans obleke in super udobne hlače.

Kot vedno kolekcijo predstavlja linija jeansa v  mnogo modrih tonih, ki spominjajo na morje in lahke tkanine, ki nudijo tako želeno svobodo. Oblikovan za vse postave KVL by KENVELO lepo poudari vsako žensko telo.

 

 www.kvldenim.com 

 

 


Prodajna mesta

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice