Kupiš več, plačaš manj - Lee Cooper, KVL, Timeout

Več je manj - kupite 3 izdelke blagovnih znamk Lee Cooper, KVL in/ali Timeout

ter plačajte le 2

 

Od 30. 04. do 20. 05. 18 boste v vseh prodajalnah Modiana, Modni hiši Maribor ter na oddelkih tekstila v Maxiju ob nakupu 3 izdelkov blagovnih znamk Lee Cooper, KVL in/ali Timeout plačali le 2 izdelka.

Popust velja na ponudbo ženske in moške kolekcije sezone pomlad – poletje 2018, sezonske baze (BP18) ter na izdelke z oznako Super cena. V aktivnost niso vključene hlače in jakne naštetih blagovnih znamk.

 

Pogoj za pridobitev oglaševanega popusta je nakup oglaševane količine izdelkov. Za namene obračuna kupcu, je oglaševani popust enak redni maloprodajni ceni najcenejšega izdelka izoglaševane količine. Popust na obračunu se kupcu izkaže na način, da se sorazmerno porazdeli med kupljene izdelke, ki so v oglaševani akciji. Ostale akcije in popusti se med seboj ne seštevajo, razen pri nakupu z lojalnostno kartico Modiana.

Popust se obračuna pri blagajni. V primeru vračila izdelka, ki je bil prodan po redni maloprodajni ceni, je kupec upravičen do vračila denarja v višini redne maloprodajne cene izdelka. V primeru vračila izdelka, ki je podeljen brezplačno, vračilo denarnega zneska, ki je za ta izdelek naveden na računu kupcu, ni mogoče.

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice