Modianin lojalnostni klub

Postanite član Modianinega lojalnostnega kluba in si zagotovite ekskluzivne klubske ugodnosti!

Kartico Modianinega lojalnostnega kluba si lahko zagotovite zaenkrat v:

v vseh parfumerijah Beautique, blagovnici Maxi, v Modni hiši Maribor ter v izbranih Modianah: Šmarje, Golovec, Kranj, Domžale, Nova Gorica, Bršljin (Novo mesto) in Ljubljana (Šiška).


  • Osnovno članstvo v Klubu Modiana vam zagotavlja uveljavljanje posebnih ugodnosti.

Ob vsakem nakupu pokažite svojo kartico in zbirajte točke! Ko boste znotraj obdobja enega leta zbrali 1000 točk, boste prejeli brezplačno Premium kartico kluba Modiana, ki vam bo v času veljavnosti premium članstva omogočala stalni 10% popust na vseh prodajnih mestih podjetja Montecristo SL d.o.o.

 

  • Premium član kluba Modiana postanete za samo 29,90 EUR in kot premium član nikoli več ne boste kupovali po rednih cenah !

Premium članstvo v klubu Modiana vam na podlagi plačila letne članarinev znesku 29,90 EUR zagotavlja 12 mesecev ekskluzivnih klubskih ugodnosti! Postanite premium član kluba Modiana in varčujte ob vsakem nakupu! S Premium člansko kartico ste upravičeni do stalnega 10 % popusta v vseh prodajalnah Modiana, na oddelku tekstila in kozmetike v Maxiju, v Modni hiši Maribor in v parfumerijah Beautique, ki so v lasti izdajatelja kartice podjetja Montecristo SL d.o.o.

 

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj.

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice