Nagradna igra Mastercard

Blesteti v soju žarometov: Neprecenljivo

Nagradna igra

 

 

Doživite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prvi vrsti! Mednarodni premium teden mode ikonične nemške avtomobilske znanke v Ljubljano prihaja med 4. in 6. aprilom. Obiščite Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Tudi tokrat bo Mastercard poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža dogodek še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti Mercedesovi zvezdi. 

 

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer aprilske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

 

5x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

 

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor, Modiana Koper. 

Splošni pogoji nagradne igre

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice