Neprecenljivo modno doživetje z Mastercardom

 

Besteti v soju žarometov: Neprecenljivo

Nagradna igra z Mastercardom

 

Doživite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prvi vrsti! Mednarodni premium teden mode ikonične nemške avtomobilske znanke v Ljubljano prihaja med 5. in 7. oktobrom. Obiščite Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard bo vnovič poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža dogodek še posebej neprecenljiv. Se želite tudi vi pridružiti Mercedesovi zvezdi?

 

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer oktobrske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

5x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

 

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor in  Modiana Koper. 

Pravila in pogoji nagradne igre »Neprecenljivo modno doživetje«

 

 

 

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice