NOVE KOLEKCIJE POMLAD-POLETJE 2018

Pomlad je tu! In sledilo ji bo poletje. Juhej.

Prekrasna letna časa, ki v modo vnašata veliko novosti in v naše trgovine veliko NOVIH KOLEKCIJ.

 

Kaj so glavne barve, materiali in vzorci sezone pomlad-poletje 2018?

 

Med barvami boste našli veliko odtenkov roza, pa kombinacijo črno-bele, izstopajoča barva te sezone pa je tudi rdeča.

Pri materialih bo vnovič  veliko vlogo igral jeans. Le da tokrat pozabite na svoje oprijete skinny jeans hlače in zgrabite bolj široke modele in celo enodelne hlače.

Pri vzorcih si zapomnite nasledenje - rože, rože in še enkrat rože. Kot bi sedeli na velikem cvetličnem vrtu, rože na oblekah, majicah, krilih, dodatkih, jaknah, torbah in obutvi.

Kot pa se za sezono, ki vabi na morski oddih spodobi, boste našli tudi  mornarski vzorec (belo-modra, črte) in pa vzorce ter potiske s sadjem (npr. lubenice).

Če radi sledite smernicam, vam predstavljamo nekaj glavnih trendov sezone. To so:

  • Navpične črte

Če smo se doslej letos predajali vodoravnim črtam, ki se pogumno spogledujejo z romantičnim pariškim šikom ali popolno klasično urbano modno podobo, jih bodo to sezono zamenjale navpične črte.

  • Tropski potisk

Trend, ki se je v modo prenesel iz omrežja Instagram, bo svoje nalezljive tropske podobe širil še naprej, saj bodo monsterji in divje listje kraljevali tudi na prehodnih vrhnjih oblačilih.

  • Športna  moda na 101 in način

Hlače s črtami vzdolž hlačnic, športne parke, dolge srajice, ki jih nostie s supergami, športnimi jopicami in drugimi vrhnjimi oblačili s kapuco (jakne, brezrokavniki, palerine)

  • Nogavice, ki bodejo v oči

Izstopali bosta dolžina in barva nogavic, ki bo vse prej kot umirjena. Bolj kot bodo nogavice opazne, bolj boste modni.

  • Naborki

Naborki se iz hlač in majic selijo na obleke in krila.

  • Globok dekolte

Globok dekolte, a še vedno modno okusen in ravno prav delikaten, bo elegantna popestritev modnega videza. Na klasični beli srajci odprite gumb več in dosegli boste pravi učinke.

  • Zvon iz 70. let

Trend, ki znova dobiva svojo priložnost. Ga bo  po štiridesetih letih, spet posnemala večina?

  • Perle, saten in roza barv

Za vse tiste nekoliko bolj romantične izvrstna rešitev, ki med seboj odlično nastopa tudi v kombinaciji. Perle se bodo pojavljale tako na oblačilih, dodatkih kot obutvi. Saten boste v novih kolekcijah našli kot dodatek oblačilom ali pa na primer v vezalkah, ki bodo šle super z vašimi novimi čevlji. Roza pa je bo tudi to sezono za mnoge ostala nova črna.

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice