Nove kolekcije v Modiani

Nove kolekcije v Modiani sestavljajo tudi blagovne znamke Lee Cooper, Timeout in KVL. Predvsem slednja je v letošnjem letu v Modiani popolna novost. Kolekcija KVL by KENVELO pomlad-poletje 2017 je namenjena tistim, ki živijo v urbani džungli, a si v mislih slikajo tropske plaže in neskončen dopust.  Blagovna znamka to pomlad in poletje stavi na nove začetke, kar je povsem skladno z letnim časom v katerega vstopamo. Pomlad prinaša nove začetke in s tem v naših glavah zaživijo ideje o neštetih potovanjih, ki nas čakajo v prihajajočih mesecih. 
Kako bi bilo vsak dan dojeti kot novo dogodivščino in kako bi bilo, če bi vsak trenutek živeli, kot da lahkotno potujemo, brez odvečne prtljage? To je izziv blagovne znamke KVL!

Kolekcija KVL

Ž E N S K A   K O L E K C I J A

Žensko kolekcijo sestavljajo uravnotežene linije, ki odsevajo tako športni kot casual stil oblačenja, v dinamični različici mix&match (kombiniranje).

Ohlapni kroji so hit te sezone, saj omogočajo kombiniranje v različni stilskih kombinacijah, majice z enostavnimi ali živahnimi potiski, bodo tako dovoljene v kombinaciji s prešitimi jaknami ali brezrokavnik ter širokimi jersey hlačami. Vaš dan bo kot bi preživljali počitnice v enem od velemest, odkrivali njegove ulice, spomenike in znamenitosti.

Eksperiment „potovanja brez odvečne prtljage” se nadaljuje: v modnem popotovanju, ki ga za pomlad in poletje predlaga KVL - ko se novi jeans odlično ujema s tankimi puloverji v različnih poletnih barvah oziroma se kombinira s puloverji, ki jih je navdihnil svet navtike in nas spominjajo na oddih ob obali. Eko usnjene jakne bodo zagotovile enostaven prehod iz zgodnje pomladi v poletno sezono in pletene jopice, bodo vaše prijateljice ob hladnih jutrih in ob svežih večernih.

M O Š K A      K O L E K C I J A

Podobno kot žensko je tudi moško kolekcijo pomlad-poletje navdihnilo kultno ameriško cestno potovanje po znameniti Route 66.

Ključni kosi kolekcije za moške so majice različnih barv, potiskov in krojev. Najbolj kompleksen je dejansko način, kako vse jih lahko nosimo: z zavihanimi rokavi in v kombinaciji z najbljubšim KVL jeansom za smart ali casual outfit, ali pa morda s hlačami in enostavno majico za uporniški ali „lahkotno-potovalni” look v kombinaciji s kratkimi hlačami, ki slikajo počitniško vzdušje tudi v mestu! Tu so še majice s sporočil v vintage tipografijah, ki prinašaja posebno osebnost.

Avanturistični duh ohranja serija izdelkov, ki povečuje dinamiko: jeans hlače v različnih krojih in moške jopice z zadrgo, ameriške kolidž majice, brezrokavniki v eksplozivnih barvah in eko usnjene jakne.

Začetek nove sezone lahko pomeni detoks vaše garderobe, kar pomeni da vanjo dodate tiste ključne kose oblačil, ki jih potrebujete za sproščeno, navdahnjeno ter svežo moško in žensko garderobo. KVL by KENVELO je glavno stičišče za vse trende sezone in tiste izdelke, ki jih to sezono enostavno morate imeti!

Kolekcija Lee Cooper

Ž E N S K A   K O L E K C I J A

Predstavljajte si poletno jutro, ki vas očara s svojo svetlobo in prikliče misli na priložnosti, ki jih lahko prinese nov dan. Lee Cooper kolekcija pomlad-poletje 2017 prinaša klasične jeans kose v različnih krojih, ki se prilegajo različnim tipom postav in  željam. Tu so tudi prilegajoče se slim-fit majice za dolgo in toplo poletje v pisarnah ter eko usnjene jakne za piko na i na stilsko usklajen izgled.

Pravi hit sezone ostajajo Lee Cooper majice, s potiski logotipov ali navdihujočimi citati, ki vsakomur povedo nekaj o vas. Za dopolnitev garderobe od jutra do večera, pa Lee Cooper kolekcija vključuje tudi midi krila, kapri hlače, ki jih lako preprosto kombinirate z lahkimi puloverčki, ki so na voljo v širokem naboru barv.

S svežim in eklektičnim stilom, je kolekcija posvečena aktivni in svobodni ženski, ki si želi pustiti sledi v vsakem trenutku in jo ni strah združevati tako klasičnih kosev oblačil, ki nikoli niso iz mode, z urbanimi poudarki, ki imajo posebno dušo.

M O Š K A   K O L E K C I J A

 Lee Cooper manifest je zgrajen na pozivu: „Osvobodi uporabnika v sebi!”. In katera je boljša barva za začetek pomladi kot rdeča? Lee Cooper rdeča je ikonična za to blagovno znamko in se zato vedno pojavlja v kolekcijah, kjer se potem dobro kombinira z modrimi barvami ter drugimi značilnimi barvami te blagovne znamke.

Ključni kosi moške kolekcije so bazične majice s kratkimi rokavi, ki nosijo Lee Cooper logo. Podpis da gre za pripadnost življenjskemu stilu tistih, ki so se odločili praznovati vsak trenutek življenja.

Kolekcija se tvori okrog Lee Cooper avtentičnega jeansa in ponuja cel splet krojev in barv. Kolekcija pomlad-poletje 2017 prinaša majice z različnimi potiski, lahko pletene puloverje raznolikih barv, športne jakne, brezrokavnike kot tudi usnjene motoristične jakne.

 

 

 

 

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice