Timeout

Timeout je mednarodna modna znamka tekstila, s številnimi modnimi linijami. izraža edinstven kalifornijski stil življenja, s široko bazo lojalnih kupcev.

Timeout je leta 1973 zasnovala skupina mladih dizajnerjev, ki so želeli predstaviti blagovno znamko, ki odraža življenje v Kaliforniji. V svojih kolekcijah nas spominja, da je treba življenje živeti s polnimi pljuči.

Kolekcija jesen / zima 2021.
Kolekcija Timeout predstavlja celo paleto privlačnih in klasičnih barv jeseni in pozimi 2021. Od svetlo bež tonov do rjave, sive in črne.  Poleg temno modre in črne se v moški barvni paleti pojavljajo tudi rumeni in zeleni toni. Priljubljene majice spet nosijo izvirne odtise. Moške majice tudi pozimi črpajo teme sončne Kalifornije. Med trenirkami najdemo tako tradicionalne Timeout majice s kapuco in izvirnimi detajli kot tudi nove trendovske kose.

Moški zimski jopiči stavijo na izvirne podrobnosti in brezčasno udobje. Od kratkih prešitih suknjičev do dolgih toplih plaščev. V kolekciji najdemo tudi dvostranske jakne, ki bodo svoje lastnike razveselile z dvema različnima privlačnima videzoma.Po težkem obdobju pandemije in home office lahko odidete ven, v službo in s prijatelji spet v prvotni priložnostni znamki Timeout.

IZKORISTITE TIMEOUT!

 

 


Prodajna mesta

Želite biti obveščeni o naših ponudbah takoj, ko začnejo veljati? Prijavite se na e-novice