Timeout

Timeout je mednarodna modna znamka tekstila, s številnimi modnimi linijami.

Izraža edinstven kalifornijski stil življenja, s široko bazo lojalnih kupcev.

Timeout je leta 1973 zasnovala skupina mladih dizajnerjev, ki so želeli predstaviti blagovno znamko, ki odraža življenje v Kaliforniji.

V svojih kolekcijah nas spominja, da je treba življenje živeti s polnimi pljuči.

Kolekcija zbiranja pomlad poletje
Kolekcija Timeout predstavlja celo paleto privlačnih in klasičnih barv . Od svetlo bež tonov do rjave, sive in črne.

Žensko zbirko popestri značilna roza barva, ki se pojavi ne le na manjših kosih, ampak tudi krepko na zimskih plaščih. Poleg temno modre in črne se v moški barvni paleti pojavljajo tudi rumeni in zeleni toni. Priljubljene majice spet nosijo izvirne odtise. V ženski kolekciji zelo nežne in ženstvene motive podpirajo kovinski učinki in okrasni kamni. Ženska kolekcija spet vključuje pletene obleke, primerne tudi za lažje kratke jakne in čez hlače ali gamaše. Počutili se boste odlično, tudi če se zunaj ohladi.

Ženski zimski jopiči stavijo na izvirne podrobnosti in brezčasno udobje. Od kratkih prešitih suknjičev do dolgih toplih plaščev. V kolekciji najdemo tudi dvostranske jakne, ki bodo svoje lastnike razveselile z dvema različnima privlačnima videzoma. Po težkem obdobju pandemije in home office lahko odidete ven, v službo in s prijatelji spet v prvotni priložnostni znamki Timeout.

IZKORISTITE TIMEOUT!

 

 


Prodajna mesta

POSTANITE NAŠ ZVESTI KUPEC IN PRIDOBITE EKSKLUZIVNE UGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM ŠE DANES! PRIČEKUJE VAS 10% POPUST DOBRODOŠLICE. PRIDRUŽITE SE NAM BREZPLAČNO