Lee Cooper

Od leta 1908 je Lee Cooper v svetu mode blagovna znamka, ki se osredotoča na jeans. Britansko podjetje, na vzhodnem delu Londona, je zasnoval Morris Cooper, pionir v svetu casual oblačil.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, avtentični jeans zadnjih 100 let. Zanimivo je, da je Lee Cooper leta 1952 na tržišče ponudil prve ženske jeans hlače. V 60-ih letih pa so pravo revolucijo naredili s ponudbo barvnega jeansa. Več let kasneje, torej leta 2008 pa je Lee Cooper pripravil kolekcijo za angleške športnike na olimpijskih igrah v Pekingu.

Letos ponovno postavljamo Denim na prvo mesto in okoli te tkanine gradimo večino kolekcije kot tudi stile, ki postajajo brezčasni. Od hlač iz jeansa v različnih krojih - vsaka kot nalašč za žensko silhueto - do majic in krila ter jakne. Lee Cooper prinaša popolne stile za novo sezono.

Ženske črte so zadržane in ujete v krojih, ki objemajo ženstvene silhuete. Srajce so tanke ne glede na to, ali so Denim ali karirasti bombaž.

Denim jopiči so prav tako zasnovani za ženstvene obline, zasnovani za poudarjanje figure peščene ure in tako prispevajo k učinku raztezanja nog.

Denim obleke, ki so različnih oblik in krojev, vsebujejo značilne elemente in presenetljive detajle, zaradi katerih ta kos "Ne bo le še ena Denim obleka".

Prevladujoč slog je britanski slog preppy – gre za slog s karirastimi potiski, pomešanimi s kavbojkami, jopiči s šolskimi našitki, tankimi majicami iz jeansa, vse skupaj pa dopolnjujejo jesenski kosi: fini jopiči iz flisa in bomber jakne, kateri so idealni za priložnostni športni stil.


 

 


Prodajna mesta

POSTANITE NAŠ ZVESTI KUPEC IN PRIDOBITE EKSKLUZIVNE UGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM ŠE DANES! PRIČEKUJE VAS 10% POPUST DOBRODOŠLICE. PRIDRUŽITE SE NAM BREZPLAČNO