KVL

Kenvelo je mlada mednarodna blagovna znamka, ki ponuja kolekcije in oblačila ter modne dodatke zanjo in zanj. Odlična kakovost in dostopne cene KVL oblačil, vas bodo prepričale v to, da so to oblačila v katerih boste ustvarjali lepe spomine.

Izkušnje JOMO sestavljajo boemske trenutke, polne ženskosti. Gre za trenutke, ki jih doživiš z nošenjem oblek s cvetličnimi vzorci, stožčastim jeans krilom, ves dan. Počutiš se sproščeno v lahkih mestnih oblačilih.

URBAN JOMO s kakovostnimi materiali, dosegajo različne stilske smeri: pametni casual, športni šik, primeren za univerzitetne, šolske ali pisarniške dni.

 Lahki suknjiči so ključni kosi in jih je treba nositi bodisi s preprostimi bluzami ali srajcami. Možnosti so neomejene, odvisno od vašega namena. Lahko so to ravna krila ali črtasta, kot primer uspešne poslovne obleke. Obleče pa lahko tudi usnjene kavbojke ali ravne hlače za bolj priložnostne dni.

 Barvna paleta se vrti okoli hladnih odtenkov, od sive, modre, rdeče, vse do cvetličnih vzorcev, črt ali srčkov.

 Denim hlače zasedajo - kot vsako sezono - pomemben del kolekcije KVL BY KENVELO. Kavbojke KVL so z različnimi kroji in različnimi odtenki simbolni del naših oblačil, ki so priča o naših trenutkih JOMO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Prodajna mesta

POSTANITE NAŠ ZVESTI KUPEC IN PRIDOBITE EKSKLUZIVNE UGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM ŠE DANES! PRIČEKUJE VAS 10% POPUST DOBRODOŠLICE. PRIDRUŽITE SE NAM BREZPLAČNO