Lee Cooper

Od leta 1908 je Lee Cooper v svetu mode urbana modna znamka, s fokusom na jeans. Britansko podjetje je zasnoval Morris Cooper, pionir v svetu casual oblačil. Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, avtentični jeans zadnjih 100 let. Leta 2008 je Lee Cooper pripravil kolekcijo za anglešle športnike na olimpijskih igrah v Pekingu.

V Moški kolekciji so kosi usklajeni z britanskim šolskim slogom. Od kosov hladnih barv, glede na jesen, gre vse v smeri, ki izraža dinamičen odnos, osredotočen na natančne cilje.

Tu najdemo suknjiče in prešite jopice, majice v različnih barvah z logotipom Lee Cooper, okolju prijazne usnjene jakne za tiste, ki imajo radi naravo.

Odvisno sicer od stila vsakega posameznika, toda znamka Lee Cooper poskrbi za popolne stile bodisi casual ali bol športni stil, kjer pa pulover vsekakor ne manjka.

Če ste ljubitelji sproščenega stila, vam bodo hlače in pulover iz jersey-ija z značilnimi detajli Leeja Cooperja v tej novi kolekciji zagotovo všeč. Za dokončanje obleke dodajte telovnik in par superge.

Za ljubitelje pristnega denima je Lee Cooper poskrbel za popolne stile katere sestavljajo jakne, majice, kavbojke v različnih krojih, celo torbe in nahrbtniki crossbody.

#WEARLONDON pripoveduje zgodbo o vas in o vašem najljubšem paru kavbojk. Rdeča etiketa Lee Cooper, simbolizira pristni britanski jeans, ki izvirna iz Vzhodnega Londona, katerega tradicija sega v leto 1908.

 

 


Prodajna mesta

POSTANITE NAŠ ZVESTI KUPEC IN PRIDOBITE EKSKLUZIVNE UGODNOSTI KARTICE MODIANA EXPERIENCE CARD.
PRIDRUŽITE SE NAM ŠE DANES! PRIČEKUJE VAS 10% POPUST DOBRODOŠLICE. PRIDRUŽITE SE NAM BREZPLAČNO